top of page
IMG_8228.JPG
IMG_20210206_154632.jpg

Qui soc

PHOTO-2023-05-27-16-50-41.jpg
IMG_20211210_081738.jpg
PHOTO-2023-04-23-11-21-48.jpg

Soc titular del Carnet d’Artesana professional otorgat per la Generalitat de Catalunya i socia del Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya i de les Artesanes Emprenadores de la Ciutat Vella de Barcelona.

 

Vaig deixar Catalunya als 26 anys per anar a l’estranger per motius de treball.

 

A Sao Paulo (Brasil), vaig estudiar fotografia a l’Escola Panamericana de Arte i a l’Escola Imagen-Açao. Després, em vaig perfeccionar a London i a Wales (Gran Bretanya), i vaig participar a classes magistrals amb en Koldo Chamorro a Las Palmas de Gran Canaria.

 

A Suïssa, vaig apprendre la pintura sobre fusta i sobre seda, l’art floral i a fer joies de plata.

A Paris, vaig fer cursos de bijuteria, estudiar a l’Ecole Française de Décoration Florale i a La Belle Ecole, i apprendre a treballar el vidre de Murano.

 

De tornada a Suïssa, vaig ser membre del « Berner Verein für das Handwerk » (Associació de Berna per l’artesania) i vaig continuar treballant el vidre de Murano amb la Anne Londez.

 

Vaig crear una col-lecciò de joies amb perles de Murano, una línia de joieria tèxtil de ganxet i una àmplia gama de mocadors de seda. També vaig seguir practicant l’art floral.

 

Vaig participar a mercats i fires d’artesanía a Suïssa i a Catalunya (Fira tèxtil de Salt, VITRUM – Fira del vidre artesà de Vimbodi-Poblet, Girona Temps de flors, Fira Portal de l’Angel de Barcelona, White Summer Market de Pals, The Craftroom al Born Centre Cultural de Barcelona, etc.)

 

Despres d’una estada de gairebé 40 anys a l’estranger, vaig tornar a Catalunya el 2013.

Actualment visc a Girona on he instal·lat el meu nou taller. Segueixo participant a diversos mercats i fires d’artesania a Catalunya i a Suïssa.

bottom of page